BENŐTT KÖRÖM KEZELÉSE

Lézerrel vagy hagyományos módon - a garantált eredményért!

  A benőtt köröm érzékeny, gennyesedő, duzzadt esetleg vadhúsos köröm, az esetek többségében a nagy lábujjon ún. "öregujjon" előforduló elváltozás, ami megkeserítheti az életünket.
Kiváltó oka lehet a helytelenül vágott köröm, szűk cipő vagy örökletes körömforma.

Hogyan kezeljük a körömbenövést?

A kérdés a korszerű és hagyományos technikáknak köszönhetően szerencsére már megoldott. Az egyik leghatékonyabb szinte 100%-os eredményt adó módszer a Boér féle eljárással végzett műtét. Az orvos vezetéses érzéstelenítés után vérteleníti  gumigyűrűvel a kezelt ujjat, majd 1-2 mm-es csíkot a benövés mellett eltávolít a körömlemezből. Ezután kémiai bőrsebészettel roncsolást alkalmaz a növekedési zónába lévő sejtekre megakadályozva ezzel a további benövést.

Másik megoldási mód a nagy pontossággal végezhető lézeres kezelés, amikor a műtétnél CO2 lézert alkalmaznak, aminek köszönhetően vágásra és utólagos varrásra sincsen szükség és kevesebb fájdalommal is jár.
Mindkét esetben a gyógyulási idő kb. 2 hét,  az esetek többségében a probléma egy életre elfelejthető. A beavatkozás nem terheli meg a szervezetet így egyszerre több körömoldal műtétje is elvégezhető.

 A beavatkozás ára:     30 000 Ft/körömoldal (további körömoldal azonos ujjon + 5 000 Ft)

Kapcsolat felvétel az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

E-mail küldés azonnal – ITT!
Telefon:     1/ 310-7171; +36 / 30-221-8144
E-mail:       info@skincare-klinika.hu

Cím:           1112 Budapest, Brassó út 25.


Kapcsolódó oldalak:
Anyajegyek eltávolítása
Pigmentfolt eltávolítása
Hajhullás kezelése
Műtét utáni hegkezelés
Arci értágulat kezelése