ARCI ÉRTÁGULATOK

 

 

Bőrünk a legnagyobb kiterjedésű érzékszervünk, amely érzékeny az idő múlására és a mindennapi élet hatására mégis abszolút hibátlanságot várnánk el tőle. Sajnos ez nagyon kevés embernek adatik meg.

Az arcon és a végtagokon is egyaránt gyakori és zavaró jelenség a kis pókvénák megjelenése. Kialakulásukban korábbi helyi gyulladásos folyamat, kis sérülés, ütés valamint hormonális tényezők játszanak szerepet. A középkorúak és idősek gyakori bőrelváltozása a rosacea. Az orcák, az orr és az áll, néha az egész arc fokozatos, évek alatt kifejlődő, rózsás színárnyalatú elszineződése. Az érintett területen jelentős értágulatok, teleangiestaciák figyelhetők meg. Ezeket jó eredménnyel lehet kezelni a mai korszerű lézerekkel. 

A lézerkezelések gyorsak és nagyon kicsi fájdalommal járnak. Általában nem szükséges helyi érzéstelenítés vagy fájdalomcsillapítás. A kezelés után visszatérhetünk megszokott napi tevékenységünkhöz. A kezelésnek gyakorlatilag nincs mellékhatása, előfordulhat vöröses elszineződés, amelyek általában huszonnégyórán belül elmúlnak. Erősebb kezelés esetén mellékhatás lehet apró bevérzés, amely két hét alatt tűnik el. Kivételes esetben égés és hólyagképződés is lehetséges, de ezek is nyom nélkül gyógyulnak.

 


cím: 1112 Budapest, Brassó út 25.
tel: 310-7171 vagy 30-221-8144
e-mail: info@skincare-klinika.hu