DERMAROLLER

 

Kollagén indukciós terápiának nevezett eljárás a bőr kötőszövetének kollagén termelésére hat oly módon, hogy egy dermarollernek nevezett készülékkel stimuláljuk a bőrt.

 

 

A dermaroller egy henger, amelynek felületén sűrű hajszálvékony tűk találhatók és ezek többszöri átgörgetésével mikrosérüléseket okozunk a bőrön, mely beindítja a szervezet saját regeneráló mechanizmusát. Többfajta henger létezik különféle tűhosszúsággal. Az otthoni használatra javasoltnak a legrövidebb a tűje és természetesen az orvos által használt a leghosszabb.

A kezelés  menete a következő:  Elöször a kezelendő felületet ( ez lehet arc, nyak, dekoltázs) fertőtlenítjük ,majd mikrodermabráziós kezelést végzünk, hogy az érzéstelenítő krém hatása intenzívebb legyen.  Érzéstelenítés után egy gyógyvíz spray-vel történő lemosás  következik. Ezután a kezelt területet mezoterápiás koktéllal ( ez lehet előre gyártott koktél vagy az asszisztens által összeállított) bekenjük , majd elvégezzük a dermarolleres hengerezést.  A kezelés hatására a bőr erősen kipirul, de ez pár óra múlva elmúlik. A hengerezés végén a maradék anyagot felkenjük a kezelt területre és elektroporézissal bedolgozzuk a bőrbe. A kezelés végén maszkot helyezünk fel a bőr megnyugtatására és a legvégén fényvédelmet alkalmazunk. A kezelési idő területtől függően 1,5 - 2 óra.

A kezelés hatására a saját kollagén termelődés fokozódik, a végeredménye a bőr megfiatalodik.

kiválóan alkalmas: ránctalanításra, aknés hegek javítására,tág pólusú bőr kezelésére, striákra.

A javasolt kezelési szám 4-6 alkalom , 10 naponta ismételve. A kúra alatt  nem javasoljuk a szoláriumozást ill. a napozást, mert az eredményességet visszaveti.


 

 

 

Tel: 310-7171 vagy  30-221-8144
e-mail: info@skincare-klinika.hu