DRAKULA - TERÁPIA
Szeretné ha arcbőre frissebb, fiatalosabb lenne?

ITT EGY ÚJDONSÁG  - "BIO RÁNCTALANÍTÁS avagy DRAKULA TERÁPIA"

 

A szépségiparban is megjelent a természetesség igénye, ami a  legújabb ránctalanító, bőrmegújító "BIO" eljárás, mert a saját vér alkotóelemének visszafecskendezésén alapszik. A bulvár sajtóban „Drakula-terápiának” elhíresült eljárás ma már egy közkedvelt alternatív megoldást jelent.

A Drakula - terápia lényege: Drakula terapia börmegújito eljaras

Kezelésünk során a saját vér levétele után kicentrifugálják és az így keletkezett sárga tiszta folyadékot (vérsavót) befecskendezik a kezelni kívánt területre.
Kezelésünk során az előre levett saját vért kicentrifugáljuk és az így keletkezett sárgás, tiszta folyadékot (vérsavót) befecskendezik a kezelni kívánt területre.
Az így nyert szérum gazdag növekedési faktorokban, ill. természetes proteinekben, ami serkenti a bőr kollagén sejtjeinek regenerálódását, csökkenti a ráncokat, hegeket, gátolja a bőr öregedési folyamatát, biztosítja a sejtújulást ill. sebgyógyulást.
A beavatkozást alkalmazzák ráncok és gyűrődések simítására, sejtmegújításra, megereszkedett és száraz bőr frissítésére. Az eljárás kihasználja a szervezet csodálatos regenerálódási képességét. A saját vér hatalmas előnye, hogy a mesterséges vegyületetekkel szemben itt nincs allergiás reakció. 


Alkalmazható területek:     arc, nyak, dekoltázs, kézfej
  A kezelés után enyhe ödéma lehet a tűszúrások nyomán, ami másnap reggelre teljesen megszűnik és egyedül csak az apró szúrások helye látszódhat meg, ami könnyedén eltüntethető egy kis make up-al.
A kezelést fél éven belül még kétszer érdemes megismételni a tartós hatás kedvéért.

További részletes információt talál a forgalmazó internetes oldalán: my-cells.net

 

AKCIÓS ajánlat kérés az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

                   E-mail küldés azonnal – ITT!

Telefon:     1/ 310-7171; +36 / 30-221-8144
E-mail:       info@skincare-klinika.hu

Cím:           1112 Budapest, Brassó út 25.


Ajánlott oldalak:  Arc-,nagy-,dekoltázs fiatalítás, – Ránctalanítás lézerrel